Våffeldagen

Imorse var det Dennis tur att ha sovmorgon. Vi tjejer åkte till Årstakyrkan på öppna förskolan. När vi kom hem skulle det gräddas våfflor, dagen till ära. Vi har ett gammalt våffeljärn som Dennis ärvt från sin mormor. Det brukar vara jättebra och bli supergoda våfflor, men idag gick det inget vidare. Varenda våffla fastnade och gick sönder! Vi fick äta små bitar våffla med sylt, grädde, glass och chokladsås (Nellys önskan) på. "Nästa gång ska vi köpa ett dyrt våffeljärn med kvalitet", snäste Dennis som blev skapligt trött på matlagning.

Vi åkte iväg till Elgiganten som hade ett dagserbjudande på 32 tums LCD-TV. 2 222 kr var väl ett ganska bra pris? Den var slutsåld, men skulle komma in igen nästa vecka till samma pris, så vi bokade och betalade den! Den ska stå i barnens rum, så vi köpte även en billig DVD-spelare till deras filmer. Ja, när man får lön är det väl meningen att man ska göra av med pengarna...

Dennis åkte till jobbet för att jobba natt. Matilda kom hit en stund och gjorde halsband tillsammans med Nelly.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

grodanogrisen

Jag heter Veronika och är den som skriver i denna blogg. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo och två döttrar. Nelly är född i mars 2008 och Hanna i maj 2010. Här får ni följa vår vardag.

RSS 2.0