Sommartid

Imorse vaknade jag av att Hanna babblade. När jag tittade upp såg jag henne inte i min säng. Istället sitter hon på golvet och leker, eller pratar, med min väckarklocka. Hur hamnade hon där?! Jag och en vägg hindrar henne från att komma ner från sängens sidor och i fotändan ligger massa kläder och ett överkast. Tydligen har hon tagit sig ner ändå och verkar helt oskadd och glad. Får se till att bygga en bättre borg runt henne. Klockan var då 7, men den skulle då ställas fram en timme och bli 8 istället.

När det var dags för första middagsluren så sov vi tillsammans en stund. När det var dags för den andra middagsluren så tog vi en promenad till Gränby centrum. Där shoppade jag trosor till mig själv. Jag har hittills använt flera stora, urtvättade trosor som jag började använda när jag var gravid, så det var dags att införskaffa nya. På Lindex köpte jag 3 trosor med erbjudandet att betala för 2. Dessutom köpte jag två trosor med shaping, de går lite högre upp och ska trycka in magen. De var lite dyrare, men jag hade fått SMS-erbjudande med 30% rabatt.

Nu sitter jag och väntar på de två resande familjemedlemmarna som kommer hem om ca en timme. Jag har ju min bok som hela tiden skriker efter mig, har läst över hundra sidor redan. Skulle kunna läsa hela dagarna om den tiden funnits!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

grodanogrisen

Jag heter Veronika och är den som skriver i denna blogg. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo och två döttrar. Nelly är född i mars 2008 och Hanna i maj 2010. Här får ni följa vår vardag.

RSS 2.0