Lunchträff

Det var naturligtvis tisdagen jag skrev om i förra inlägget. Idag onsdag kom Dennis hem på morgonen och kunde lämna Nelly på förskolan. Jag och Hanna promenerade till Brantingskonditoriet och träffade Anneli och lilla William. Efter en lunchen gick vi med dem till Gränby centrum för att kika lite i affärer och handla på ICA. Jga köpte ett par svarta glittriga benvärmare till Nelly. Hon vill ju ha benvärmare precis som jag har...

Jag tog bussen hem. Under tiden hade Dennis vilat, träffat en kompis, varit på bilaffärer och hämtat Nelly. De åkte iväg på ärende till Biltema, medan jag och Hanna lekte hemma.

Jag har nog glömt berättat att jag förra veckan köpte DVD-spelare till bilen. Det är två skärmar (varav den ena stoppar man filmen eller USB-sticka i) som man kan hänga på nackstöden. Har inte testat dem ännu.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

grodanogrisen

Jag heter Veronika och är den som skriver i denna blogg. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo och två döttrar. Nelly är född i mars 2008 och Hanna i maj 2010. Här får ni följa vår vardag.

RSS 2.0