Föräldramöte

Igår var det Dennis tur att få sovmorgon. När han vaknade åkte jag iväg till tandläkaren för att göra avgjutning av mina tänder. Denna ska användas till att göra en bettskena som jag ska ha i munnen på nätterna för att inte gnissla tänder.

Sedan åkte jag, Dennis och Hanna till IKEA för att äta lunch med Petra och hennes Inez. Vi tjejer gick en liten sväng på varuhuset och jag köpte endast smålådor till Nellys kritor och halsband. Jag promenerade sedan hemåt. Under tiden hämtade Dennis Nelly från förskolan och åkte till Elgiganten för att hämta ut vår nya TV som nu står i barnens rum. De åkte även till City Gross för att köpa en liten dammsugare till Nelly som samlat ihop tio klistermärken för gott uppförande. 

På kvällen gick jag till förskolan för att vara med på föräldramöte. Vi fick se vad barnen sysslar med på dagarna, bland annat matematik, språk, drama/sagor och experiment.

Dennis skulle egentligen ha jobbat natten till idag, men fick ledigt för att istället vara instruktör på en kurs idag. Jag lämnade Nelly och sov sedan en stund tillsammans med Hanna. När vi hämtat Nelly tog vi bussen in till stan för att fika och sedan leka på biblioteket.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

grodanogrisen

Jag heter Veronika och är den som skriver i denna blogg. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo och två döttrar. Nelly är född i mars 2008 och Hanna i maj 2010. Här får ni följa vår vardag.

RSS 2.0