Dag 32
Till middag gjorde vi kyckling i ugn. En enkel och god rätt. Jag blandade grädde, fond, vitlök och hackad gul lök och hällde det över kycklingfiléer. Det fick stå i ugnen på 250 grader tills innertemperaturen blivit 70 grader (ca 20 minuter).
Jag promenerade med vagnen och det var inte lätt. Jättestora vattenpölar på vissa ställen och skrovlig is på andra ställen.
Frukost 6 p: 2 ägg, 1 dl fil
Lunch 10 p: Samma lunch som måndag
Mellanmål 1 p: Smörgåsrån med skivad banan
Middag 11 p: 125 g kyckling, 100 g ris, 1 dl matlagningsgrädde (4%), sallad, fetaost, italiensk dressing
Mellanmål 4 p: 50 g godisnappar
Motion -3 p: Promenad 40 min
Jag promenerade med vagnen och det var inte lätt. Jättestora vattenpölar på vissa ställen och skrovlig is på andra ställen.
Frukost 6 p: 2 ägg, 1 dl fil
Lunch 10 p: Samma lunch som måndag
Mellanmål 1 p: Smörgåsrån med skivad banan
Middag 11 p: 125 g kyckling, 100 g ris, 1 dl matlagningsgrädde (4%), sallad, fetaost, italiensk dressing
Mellanmål 4 p: 50 g godisnappar
Motion -3 p: Promenad 40 min

Kommentarer
Trackback