Andra chansen

I morse fick jag äntligen en sovmorgon. När jag klivit upp tog jag en dusch och en promenad med Hanna. Till lunch fick vi gäster från Hedemora; Mona och Gert kom hit med några bildelar från Dennis Mustang som han ska renovera. Vi fikade, och Dennis och Nelly fick sedan håret friserat innan de åkte igen. Nelly lekte en stund utomhus med Matilda medan jag åkte och handlade. Dennis åkte efter middagen iväg på innebandymatch, Hanna somnade och jag och Nelly hade lördagsmys i soffan tills hon däckade i min famn.

Vi har nu kommit fram till andra chansen i melodifestivalen. Ett starkt startfält tycker jag.

Duell 1. Jenny Silver - Love Generation: Jag vill ha båda! Men lite övervikt mot Love Generation som också gick vidare till semifinal.
Duell 2. Loreen - Sara Varga. Jag gillar båda! Men lite fördel mot Varga som gick till semifinal.
Duell 3. The Moniker - Linda Pritchard. Jag ville ha med Linda, men det blev Moniker som gick vidare. Vilket jag kan förstå då det är en väldigt glad låt.
Duell 4. Shirley's Angels - Pernilla Andersson. Båda var godkända, mig kvittar det vilken. Det blev Pernilla.

Semifinal 1. Love Generation - Sara Varga. Synd att dessa två låtar hamnade på samma sida i fältet. Mina favoriter båda två. Sara Varga gick vidare till finalen.
Semifinal 2. The Moniker - Pernilla Andersson. Helst Pernilla faktiskt för min del. Men The Moniker gick vidare till final.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

grodanogrisen

Jag heter Veronika och är den som skriver i denna blogg. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo och två döttrar. Nelly är född i mars 2008 och Hanna i maj 2010. Här får ni följa vår vardag.

RSS 2.0