3 år

Grattis Nelly!

Idag var den efterlängtade dagen här. Vi har räknat ner dagarna till födelsedagen. Dennis fick sovmorgon. Men Nelly började firas lite redan till frukost av mig och Hanna. Hon fick en kortlek med Hello Kitty i present. Den använde vi även som ett memory där vi samlade par med olika färger. När Dennis vaknat var det dags för den stora presenten; en rosa cykel med korg och stödhjul!

Vi lagade lunch som vi bjöd de första gästerna på. Dennis föräldrar och hans brorsbarn Joel och Klara kom från Hedemora. Till fikat fick vi även besök av Olle, Camilla, Emilia och Julia samt Bosse och hans dotter Ella. Vi dukade till kalas, mumsade tårta och fiskade i fiskdamm. Nelly fick en mikrofon med stativ, en docka, gympatofflor, schampoo, tvål, magnetbokstäver, munspel, pruttkudde, rosa hund med lysande koppel och bok med CD (Lilla Anna och Långa farbrorn).

Tyvärr så har Nelly inte varit riktigt pigg idag. Hon har hostat och hostat och hostat. På kvällen kändes hon varm och fick lite medicin. Hon däckade i Dennis famn. Men nog var det en toppendag.









Tårta med chokladbottnar, hallonmousse, mangomousse, hallon, dumlegrädde och rosa marsipan.



Klara och Nelly



Ella och Joel






Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

grodanogrisen

Jag heter Veronika och är den som skriver i denna blogg. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo och två döttrar. Nelly är född i mars 2008 och Hanna i maj 2010. Här får ni följa vår vardag.

RSS 2.0