Sommarbarn

I torsdags fick jag sovmorgon. Medan jag åkte och handlade tillsammans med Hanna så gjorde Dennis lunch. Sedan var det dags att ta bussen till jobbet. Jag jobbade 13-20.15 och promenerade sedan hem.

Igår klev jag upp tidigt för att vara på jobbet kl 7. Efter tre timmar var jag klar med kontorsträning och kunde åka hem till familjen igen. Vi åkte alla till IKEA och åt lunch tillsammans med Louise och hennes Emma och Maja. Dennis åkte sedan ut till sjön för att lägga i båten. Vi tjejer åkte vidare hem till Anneli och hennes Sebastian och William för att leka i deras lekpark.

När vi alla var samlade hemma igen så grillade vi kött, majs och ananas. Grannen Björn och hans son Melvin kom över och åt tillsammans med oss. Sedan droppade det in grannar hela kvällen. Till slut var vi 10 vuxna på vår altan som drack vin, öl, likör och whiskey. En massa barn sprang runt och lekte utanför hela kvällen. Nelly och Emilia skjutsade varandra på trehjulingen och när vattenspridaren sattes igång så blev alla barn blöta och förtjusta. Hanna somnade gott i spjälsängen kl 20.30, men Nelly kom inte i säng förrän kl 23.15. Temperauren var hög och kvällen var helt underbar!

Idag fick Dennis sovmorgon. Jag cyklade iväg för att jobba 12-18.15. Det är egentligen min lediga helg, men jag var ledig förra helgen istället.












Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

grodanogrisen

Jag heter Veronika och är den som skriver i denna blogg. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo och två döttrar. Nelly är född i mars 2008 och Hanna i maj 2010. Här får ni följa vår vardag.

RSS 2.0