Trevlig midsommar!

I fredags hade jag ett kort arbetspass, 10-14. När jag kom hem så packade vi in familj och väskor i bilen och åkte mot Krylbo. Där väntade sill och potatis hos min mamma. Senare på kvällen grillades ribs och lammkorv och åt tillsammans med sommarsallad, rödbetor och fetaost.

Igår fick Dennis äntligen sovmorgon. När han vaknat så gick jag och la mig tillsammans med Hanna och sov i två timmar. Efter lunch reste vi vidare till Hedemora för att äta middag hos Mona och Gert tillsammans med Jimmie, Karin, Joel och Klara. Det serverades lax, potatis, romsås och gubbröra. Efter maten blev det tävlingar och tipspromenad. Jag hann tyvärr inte vara med på dessa då mitt tåg tillbaka till Uppsala avgick 20.25. Som tur var så hade de hunnit fixa signalfelet i Avesta-Krylbo så jag slapp åka buss. Kl 22 var jag hemma i ett regnigt Uppsala.

Idag åkte jag till jobbet för att arbeta 10-16. Jag promenerade hem och passade på att städa lite. Jag tog sedan en cykeltur till Coop för att hämta ut paket. Innehållet kan inte avslöjas, men det ska med till Luleå på fredag... Vädret var fantastiskt härligt, jag hade nog kunnat cykla hur långt som helst, men tvätten väntade hemma på mig. Det är väldigt skönt att vara barnfri en stund, även om jag längtar mycket efter dem.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

grodanogrisen

Jag heter Veronika och är den som skriver i denna blogg. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo och två döttrar. Nelly är född i mars 2008 och Hanna i maj 2010. Här får ni följa vår vardag.

RSS 2.0