Nationaldagen

I lördags kunde jag i alla fall sova till kl 9. Jag gick upp och städade lite innan det var dags att bege sig till tåget. När jag var framme i Hedemora så hämtades jag upp av Gert och Nelly. Efter lunch gick vi hem till Tord och Agneta. Där hade Ida sin 25-årsfest och vi blev bjudna på tacopaj och smörgåstårta.

På söndagen fick Dennis sovmorgon, han hade inte sovit många timmar då han sovit med Hanna... På förmiddagen lekte Nelly med Klara, de badade i lilla barnpoolen. Jag och Hanna slumrade till en stund på dagen. På eftermiddagen gick vi till Gammelgården och fikade innan det på kvällen var dags att ta bilen tillbaka till Uppsala.

I morse fick jag ligga kvar i sängen ett tag. När jag kom upp åkte Dennis och barnen iväg till Långhundra på medeltida marknad. Jag cyklade till jobbet för att jobba 12-18.15. När jag kom hem hade gårdsgrillningen precis startat. Vi var sex familjer som dukat upp långbord och åt och drack tillsammans. Inte förrän vid halv nio fick vi in barnen till sängen.

Hanna hade under torsdagen och fredagen haft feber och varit mycket gnällig och ledsen. Det har kommit många tänder på sistone och det är fler på gång. På lördagen verkade hon må lite bättre, men hade fortfarande svårt att äta och dricka. Hon skrek så fort hon kom åt något med munnen, inte ens välling gick i. Idag var hon gladare igen.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

grodanogrisen

Jag heter Veronika och är den som skriver i denna blogg. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo och två döttrar. Nelly är född i mars 2008 och Hanna i maj 2010. Här får ni följa vår vardag.

RSS 2.0