Hund

Jag har glömt att berätta att barnens farmor och farfar har fått ett tillskott i familjen. En hund har fått flytta in hos dem i Hedemora. Det är en Irish softcoated wheaten terrier. Vi träffade henne förra helgen och jag hörde inte ett endaste ljud från henne. Hon är så lugn och tyst och verkar mycket trygg. Hanna var rädd de första dagarna, men sista dagen vågade hon sig fram själv för att klappa och blev då mycket stolt.

Hanna har nu börjat härma djur. Hon kan låta som hund, katt, häst och kossa. Eller försöker i alla fall, det kanske inte låter helt likt... Dessutom kan hon klättra. Idag höll hon nästan på att klättra över vårt staket vi har på altan...

De senaste veckorna har hon ätit mindre på nätterna. Jag har börjat göra mindre innehåll i flaskorna så hon får bara en halv portion välling på natten. Oftast äter hon en gång på natten, men ibland blir det inte förrän framemot kl 6 på morgonen. Efter måltiden kan hon sova en timme till. Häromnatten vaknade hon till vid 23 och fick lägga sig bredvid mig och somnade om. Sedan sov hon till 6.30 utan att vakna! Jag fick sova 7 timmar i sträck!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

grodanogrisen

Jag heter Veronika och är den som skriver i denna blogg. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo och två döttrar. Nelly är född i mars 2008 och Hanna i maj 2010. Här får ni följa vår vardag.

RSS 2.0