Regn

Igår klev jag upp tidigt för att jobba 8-18. Jag cyklade fram och tillbaka. Dennis och barnen åt lunch tillsammans med hans kompis Karlis och tog sedan en båttur.

Idag var jag ledig och fick sovmorgon. Efter lunch, medan Hanna sov, så åkte jag och Nelly till secondhandbutiken Helping Hand och lämnade de kartongerna jag hade kvar efter loppisförsäljningen. Skönt att bli av med dem. När Hanna vaknade åkte vi till båten för att ta en tur längs fyrisån in mot stan. När vi kom tillbaka till hamnen började himlen bli alldeles svart. Dennis och Nelly doppade sig i vattnet en snabbis och sedan begav vi oss in till hamnparkeringen, det började regna medan vi la till. När vi kom till bilen började det att ösa ner.

Hemma gjorde vi tacos och när Hanna somnat så hade det lagom slutat regna, vilket var perfekt för en promenad. Lagom temperatur, luften luktade gott och solen var fortfarande uppe. 5 km blev det. Det var förresten första gången det regnade i Uppsala på över två veckor!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

grodanogrisen

Jag heter Veronika och är den som skriver i denna blogg. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo och två döttrar. Nelly är född i mars 2008 och Hanna i maj 2010. Här får ni följa vår vardag.

RSS 2.0