Naveln

Igår åkte Dennis iväg till Västerås på förmiddagen. Det var dags för årets bilhelg, Power Meet. Jag och tjejerna stannade hemma och istället tog vi bussen in till stan där vi köpte med mat ner till ån för en picknick. Nelly ville ha vårrullar med ris och jag köpte en sallad med rostbiff, rödlök, fetaost, kräftstjärtar och sparris. Vi gick till stadsparkens lekpark och sedan matade vi ankorna i Svandammen. Efter lördagsgodisshopping och kulglassätande åkte vi hem igen och Nelly lekte med Matilda.

Idag var det ännu en varm och nästan lika solig dag. Vi gick till tåglekparken så att barnen fick klättra en stund. På eftermiddagen har Nelly lekt med Emilia och jag fyllde vatten i lilla poolen. Hanna tyckte det var roligt att fylla lilla vattenkannan och vattna buskarna. Dennis kom hem kl 17 med pizza/kebab som vi åt på altan.

Hanna har hittat sin navel och när jag frågar efter den så drar hon upp tröjan och börjar leta. Hon har en ganska tjock mage så den gömmer sig ibland, men när hon hittat den pekar hon och säger däää.









Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

grodanogrisen

Jag heter Veronika och är den som skriver i denna blogg. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo och två döttrar. Nelly är född i mars 2008 och Hanna i maj 2010. Här får ni följa vår vardag.

RSS 2.0