Luleå

Ja, nu var det länge sedan jag skrev. Har ju varit ute på äventyr i helgen.

I torsdags började min semester. Jag lämnade Nelly på förskolan och åkte sedan till NetOnNet för att köpa mig en ny mobiltelefon. Det är egentligen en internetbutik, men de har en lagershop i Uppsala. Jag, Dennis och Hanna åt lunch på restaurang Fyrislund innan vi hämtade Nelly. Sedan åkte vi mot Hedemora där vi på eftermiddagen tog ett dopp i poolen.

På fredag morgon åkte jag och Dennis iväg kl 7.45. Nelly och Hanna hann vakna och ta farväl innan vi åkte. Efter två timmar var vi framme vid Måby Parkering där vi mötte upp resten av gänget; mamma och Mats, Marcus och Marie, Malin och Pontus, moster Siv och Tommy, faster Marita, mormor Gun samt farfar Veijo. Vi fick skjuts av parkeringsvärdarna in till terminal 4 på Arlanda. Kl 11.25 lyfte planet och 1 timme och 15 minuter senare landade vi på Luleås flygplats. Taxi tog oss till hotell Quality i centrala Luleå.

Vi tog en vända på stan och drack vin på en uteservering. Vi gick vidare till den persiska restaurangen Zan där vi intog buffémat. En enkel buffé med endast två rätter och lite grönsaker, men ändå prisvärd då den kostade 99 kr inklusive ett glas vin. Kvällen avslutade vi på en sportbar med drinkar; frozen margarita strawberry, mojito och cosmopolitan. Vi kom dock i säng i tid och fick sova några timmar innan den stora dagen.



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

grodanogrisen

Jag heter Veronika och är den som skriver i denna blogg. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo och två döttrar. Nelly är född i mars 2008 och Hanna i maj 2010. Här får ni följa vår vardag.

RSS 2.0