Junibacken

I onsdags tog jag bussen till jobbet, jobbade 11-20 och promenerade sedan hem.

I torsdags jobbade Dennis dygnspass. Jag och tjejerna åkte hemifrån kl 8.20, vi tog bussen in till stan och hoppade på tåget till Stockholm. Vi tog tunnelbanan vidare till Karlaplan där vi mötte upp Cicci och hennes Tilda. Tillsammans promenerade vi mot slutmålet; Junibacken!

Det var ganska lång kö för att komma in dit och väl inne så var det trångt! Men vi låste in våra väskor i ett skåp och lekte. Vi lekte i Villa Villerkulla, hos Alfons Åberg och hos många andra figurer. Flera rutshkanor fanns också att åka i. När det var dags för mat gick vi ut och hade picknick på gräset med medhavd pastasallad. Hanna hann med att sova 40 minuter också. Sedan gick vi in igen. Då var det dags att åka med sagotåget som ingick i biljetten. Vi färdades genom Astrid Lindgrens värld till tonerna av hennes berättarröst och fick bl a se Emil, Madicken och Karlsson på taket. Efteråt hann vi med att vara med på sångstund och leka lite till. Innan vi gick därifrån åt vi Ciccis bondkakor med ingefära i.

Vi tog samma väg tillbaka som vi kom. Kl 18.20 var vi hemma igen, helt utmattade. Hanna höll på att somna på bussen, men jag lyckades hålla henne vaken till kl 19. Nelly fick titta på TV till 20.15 och somnade sedan i sängen inom ett par minuter.



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

grodanogrisen

Jag heter Veronika och är den som skriver i denna blogg. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo och två döttrar. Nelly är född i mars 2008 och Hanna i maj 2010. Här får ni följa vår vardag.

RSS 2.0