Sjukdag

Igår jobbade Dennis hela dagen och Nelly var ledig från förskolan. Hanna vaknade med 39,6 graders feber, men Nelly var feberfri. Hostar gör de båda två. Att vara hemma en hel dag med sjuka barn var inte roligt. Gnäll, gnäll och skrik, skrik hela tiden. Mitt tålamod var inte det bästa heller, två av Nellys märken tog jag bort och kastade... På kvällen var jag redo att läggas in på mentalsjukhus. Hade jag skrivit detta inlägg igår så hade det nog varit en hel del svordomar och låtit ännu mer negativt. Men nu har jag hunnit lugna mig. Hur kan man bli så trött på två små, söta och underbara barn..? På kvällen hade vi dock en lugn och mysig stund när vi la pärlplattor, även om det kanske är jag som tycker det är roligast...

Idag har Hanna inte haft någon feber, däremot har hon matvägrat. Så fort man närmar sig med skeden så kniper hon ihop läpparna och vänder bort huvudet. Spelar ingen roll vad det är på skeden. Välling är det enda som går i. Dessutom kan hon få i sig några matbitar om hon får äta själv med händerna. Så jag skar upp lite spagetti och köttbullar i små, små bitar, men det mesta är ändå roligast att kasta på golvet.

Dennis jobbar i natt. Nelly var hos grannen Emilia och lekte på eftermiddagen. När hon kom hem 17.30 så somnade hon i soffan på en gång. Jag hann inte få i henne någon mat, det gick inte att få liv i henne igen. Sedan blev Hanna väldigt trött, så hon fick välling och lades i sängen kl 18. Hon har dock sovit oroligt och fick komma upp en stund. Hon var ledsen och smågrinar med hes röst. Ont någonstans eller hungrig? Hon fick en alvedon och lite mer välling, så nu sover hon igen.

Nu har jag städat bort julen, det kanske var dags...


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

grodanogrisen

Jag heter Veronika och är den som skriver i denna blogg. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo och två döttrar. Nelly är född i mars 2008 och Hanna i maj 2010. Här får ni följa vår vardag.

RSS 2.0