Kebab La Colina

Igår jobbade Dennis återigen. 30 timmar på tre dagar blev det. Han har ett rullande femveckorsschema, men eftersom de inte får ihop rätt antal timmar så måste de ibland göra ett extrapass. Imorgon gör han ett sådant extrapass, så nu blir det 34 timmars arbete de kommande tre dagarna.

Jag känner mig helt slut efter denna helg. Nelly är oftast väldigt snäll och duktig, men hon kan även provocera och trotsa... Igår hade jag tänkt att vi skulle gå ut och åka pulka en stund. Men precis innan vi skulle klä på oss så blev jag och Nelly osams. Hon var lite dum mot Hanna och vägrade säga förlåt till henne. Jag gav mig inte, då började hon slå mig istället. Jag la undan hennes älsklingssnutte Aro och hon blev inte gladare direkt... Efter en timme hade hon lyckats lugna ner sig och sa då förlåt. Då var min energi och ork bortblåst, så vi blev inne och lekte hela dagen.

Dennis köpte med pizza hem, vår favoritpizza med kebab, sås och grönsaker. Den köps inne i city så det blir inte så ofta vi äter den då det är svårt att få parkeringsplats nära pizzerian.






Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

grodanogrisen

Jag heter Veronika och är den som skriver i denna blogg. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo och två döttrar. Nelly är född i mars 2008 och Hanna i maj 2010. Här får ni följa vår vardag.

RSS 2.0