Babylek

Igår när vi lämnat Nelly på förskolan så åkte jag och Hanna till en öppen förskola för att sjunga och leka med Anneli och hennes William. Vi promenerade därifrån till mitt favoritfik Brantingsbageriet för att äta lunch. Hanna sov bara en kort stund under promenaden och vaknade direkt vi kom fram. När vi promenerade tillbaka till bilen så blev hon grinig och gnällig i vagnen. Under bilresan hem somnade hon i bilen och klockan var då bara 13. Hon fortsatte sova när jag bar in henne och klädde av henne. Kl 14 vaknade hon. Hon brukar sova ungefär 11-12 och 15-16. Så då var frågan om hon skulle sova något mer på dagen, med risk för att det blev en sen kväll. Jag valde istället att försöka hålla henne vaken hela eftermiddagen och hon slocknade kl 18.30.

Dennis åkte till träning och jobb kl 16 och vi tjejer lekte inomhus.

I morse kom Dennis hem från jobbet och kunde lämna Nelly på förskolan innan han gick och la sig. Jag och Hanna la oss i sängen vid 10 och vaknade 12. Skönt att slumra en stund, men kanske osmart. Får väl se om jag lyckas somna i kväll...

Lunchen intogs idag på Amandas Mat (som ligger i värdshuset vid gamla E4, rondellen in mot IKEA). Företaget har blivit nominerat till årets lunchrestaurang i Uppsala så det var dags att prova det stället. Jag åt isterband och Dennis wallenbergare. Väldigt gott, men vi äter gärna på restaurang Fyrislund som är en lunchrestaurang som ligger vid "vår" rondell.

Dennis har varit hos en kompis och hjälpt till med bilrenovering. Efter det har jag varit och storhandlat, nu när man fått barnbidrag. De pengarna räckte ju inte långt...

Förresten blev huset som vi tittade på sålt för 4 150 000 kr.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

grodanogrisen

Jag heter Veronika och är den som skriver i denna blogg. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo och två döttrar. Nelly är född i mars 2008 och Hanna i maj 2010. Här får ni följa vår vardag.

RSS 2.0