Stockholmsbebis

Idag fick jag sovmorgon och Dennis lämnade Nelly på förskolan. När jag vaknat gick jag en kort promenad med Hanna och åt brunch innan jag hämtade Nelly. Hon och jag gick direkt till bussen för att sedan ta tåget till Stockholm. Där åt vi på asiatisk restaurang i Kulturhuset. Jag åt sushi och Nelly åt räkchips. Sedan åkte vi vidare med buss till Lilla Essingen där vi äntligen fick träffa lilla, söta Ludvig. Vi fick se hans ögon en liten stund, sedan sov han resten av besöket.

När vi skulle ta tåget tillbaka till Uppsala så kom vi till Centralen tre minuter innan tåget skulle avgå. Och det är inte så smart när det är värsta rusningstiden. Tåget var redan proppfullt och människor stod mellan vagnarna så att komma in med barnvagn var hopplöst. Konduktören tipsade om ett annat tåg som skulle avgå sju minuter senare från andra sidan av Centralen. Vi sprang, åkte rulltrappa upp, sprang igen, men när vi skulle åka rulltrappa ner var den trasig! Och hissen var trasig! Jag bar vagnen med Nelly i nerför trapporna och vi hann med tåget precis! Det var ett tvåvåningståg och vi satt högst upp så det var bara att bära upp vagnen dit också där jag kunde lägga den på bagagehyllan.

Dennis och Hanna har varit hemma och tagit det lugnt idag. Hanna har fått äta blodpudding för första gången, mums.



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

grodanogrisen

Jag heter Veronika och är den som skriver i denna blogg. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo och två döttrar. Nelly är född i mars 2008 och Hanna i maj 2010. Här får ni följa vår vardag.

RSS 2.0