Melodifestivalen

Idag tänkte jag och tjejerna ta bussen till Boländerna (området där IKEA ligger). Men bussen gick inte lika ofta på helgerna som på vardagarna, så vi bestämde oss för att promenera istället (tar ca 25 minuter). För Hanna var det dags att sova i vagnen och Nelly stod på ståbrädan. Vi gick först till MAX och åt lite lunch. Sedan gick vi till City Gross för att köpa lövbiff och lördagsgodis.

Vi gick vidare till Babyland där jag frågade vad det skulle kosta att köpa nytt däck till barnvagnen. Det är inte gummidäck med luft i. Istället så är det hårda däck där det hade blivit en spricka i det yttre materialet. Vagnen är nu tre år så det finns ingen garanti kvar. När butiksbiträdet kom tillbaka med ett nytt däck till oss som han ville sätta dit istället, så frågade jag ytterligare en gång vad det skulle kosta. "En påse bullar", svarade han. Haha, det var ok för mig. Så nästa gång vi bakar så åker vi dit med lite gottis.

Precis innan vi skulle ta bussen hem så somnade Hanna i vagnen igen så jag bestämde mig för att promenera hemåt också. Väl hemma fick Hanna stå på altan och sova medan jag och Nelly grävde lite i snön och gjorde snöbollar. Vädret var helt underbart! Granntjejen Klara ville att Nelly skulle komma in och leka hos henne, så jag gick hem och tog det lugnt ett tag.

När Dennis kom hem från jobbet så åkte jag och Nelly hem till Petra, Johan, William och Inez för att kolla på den första deltävlingen i melodifestivalen. Vi hade laddat upp med fruktsallad, godis, chips och läsk. För en gångs skull så gick båda mina favoriter vidare till final. Danny förstod jag redan innan att jag skulle tycka var bra, men Swingfly hade en låt som överträffade mina förväntningar. Däremot trodde jag att Dilba skulle vara lite bättre och ha en helt annan typ av låt. Jag gillade även Jenny Silver.



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

grodanogrisen

Jag heter Veronika och är den som skriver i denna blogg. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo och två döttrar. Nelly är född i mars 2008 och Hanna i maj 2010. Här får ni följa vår vardag.

RSS 2.0