Märkesbelöning

Idag var Dennis till tandläkaren och fick positiva nyheter, tänderna såg fina ut. Han kommer antagligen att få sänkt kostnad nästa gång det är dags att förlänga tandvårdsabonnemanget. Jag tog en timmes promenad med Hanna, det hade då precis börjat småsnöa och blåste en del. Vi åt dagens lunch på restaurang Fyrislund; ärtsoppa och pannkaka till Dennis (och Hanna) samt fisk och potatis till mig.

När vi hämtat Nelly så åkte vi till leksaksaffären. Nelly hade igår samlat ihop tio märken! Hon får klistermärken när hon till exempel gjort något bra eller varit duktig en hel dag. De gånger hon inte skött sig så har vi tagit bort märken. Nu var det dags att få belöning! Hon valde ut en liten docka som hade några läkarleksaker i förpackningen. När vi kom hem så kom granntjejen Emilia hit och lekte. Dennis åkte till träning och jobb.  


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

grodanogrisen

Jag heter Veronika och är den som skriver i denna blogg. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo och två döttrar. Nelly är född i mars 2008 och Hanna i maj 2010. Här får ni följa vår vardag.

RSS 2.0