Hemsk natt

Natten till igår var inte trevlig. Hanna vaknade till vid kl 24, jag hade då precis börjat glida in i skön sömn. Hon fick sin flaska och fick lägga sig bredvid mig. Sedan kom hostan. En och en halv timme låg hon och hostade och hostade och hostade hela tiden. Jag förstod hur det skulle sluta....kl 1.30 kom spyan. Som tur var så låg hon på en handduk så jag bytte bara ut den. Efter det lugnade sig hostan och hon somnade. För att sedan vakna kl 6.15. Fy f*n, vad jobbigt det kändes. Kl 7.15 var hon på väg att somna om, men då vaknade Nelly så då gick inte det.

När Dennis kom hem från nattarbete (med färre sömntimmar än mig) så fick han naturligtvis gå och lägga sig, jag och tjejerna åkte till öppna förskolan. På eftermiddagen åkte hela familjen till Gränby köpcentrum för att fika och köpa fredagsmys. Nelly hade beställt cheeze balls.

Snön som kom under hela torsdagen fortsatte även en stund under fredagen. Många decimeter snö har vi nu. Så då fick vi vinter igen... Den närmaste veckan kommer det att vara mellan -6 och -10 grader. Jag vill ha VÅR!!!!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

grodanogrisen

Jag heter Veronika och är den som skriver i denna blogg. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo och två döttrar. Nelly är född i mars 2008 och Hanna i maj 2010. Här får ni följa vår vardag.

RSS 2.0