Dag 18

Till middag gjorde vi idag färsbiffar. Till det serverades rotfrukter som grillats i ugn; palsternacka, rotselleri, kålrot, gul lök och röd lök med sprayad olja och rosmarin på. Vi hade även stekt strimlad vitkål som tillbehör.

Frukost 6 p: Samma som igår

Lunch 12 p: Samma middag som söndag

Mellanmål 1 p: 2 finn crisp

Middag 10 p: 110 g nötfärs, 1 tsk olja, 1 msk culinesse, 3 msk barbequesås


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

grodanogrisen

Jag heter Veronika och är den som skriver i denna blogg. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo och två döttrar. Nelly är född i mars 2008 och Hanna i maj 2010. Här får ni följa vår vardag.

RSS 2.0