Dag 16

Till lunch gjorde vi omelette på tre ägg, hackad tomat, rödlök, köttbullar och lite riven ost. Till middag blev det lasagnette utav Kungsörnens fullkornslasagnette. I "såsen" hade jag nötfärs, krossade tomater, tomatpuré, vatten, buljong, gul lök och vitlök.

Frukost 6 p: Tunnbröd, 2 ägg

Lunch 6 p: 3 ägg, 1 köttbulle

Middag 12 p: 50 g lasagnette, 70 g nötfärs, 3 msk riven ost, morotssallad med 1 msk olja

Mellanmål 11 p: Toblerone, ahlgrens bilar


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

grodanogrisen

Jag heter Veronika och är den som skriver i denna blogg. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo och två döttrar. Nelly är född i mars 2008 och Hanna i maj 2010. Här får ni följa vår vardag.

RSS 2.0