Dag 16
Till lunch gjorde vi omelette på tre ägg, hackad tomat, rödlök, köttbullar och lite riven ost. Till middag blev det lasagnette utav Kungsörnens fullkornslasagnette. I "såsen" hade jag nötfärs, krossade tomater, tomatpuré, vatten, buljong, gul lök och vitlök.
Frukost 6 p: Tunnbröd, 2 ägg
Lunch 6 p: 3 ägg, 1 köttbulle
Middag 12 p: 50 g lasagnette, 70 g nötfärs, 3 msk riven ost, morotssallad med 1 msk olja
Mellanmål 11 p: Toblerone, ahlgrens bilar
Frukost 6 p: Tunnbröd, 2 ägg
Lunch 6 p: 3 ägg, 1 köttbulle
Middag 12 p: 50 g lasagnette, 70 g nötfärs, 3 msk riven ost, morotssallad med 1 msk olja
Mellanmål 11 p: Toblerone, ahlgrens bilar

Kommentarer
Trackback