Busflickor

Igår var det meningen att jag skulle haft sovmorgon. Men Dennis jobb undrade om han kunde komma in och jobba extra. Eftersom det gav dubbelt betalt så var det väl ok. Han hann i alla fall göra i ordning Nelly och lämna henne på förskolan. Jag gick och la mig med Hanna på förmidagen, men kunde inte sova. Jag kom på att jag hade en tandläkartid inbokad för hållagning så den fick jag boka om. Innan jag hämtade Nelly så hann jag sortera ut lite kläder ur Hannas garderob. Bodys i storlek 74 plockades bort och kläder i storlek 86 lades fram istället. Bxor och vanliga tröjor i 74 kan hänga med ett litet tag till.

Granntjejen Klara följde med hem från förskolan. Vi var ute en liten stund så att Hanna fick somna i vagnen. Sedan kom även Emilia över och lekte.

När Hanna får tag i något som hon inte får ha så säger jag "Ge mamma den". Då sträcker hon först fram handen, men sedan flinar hon, vänder sig om och sträcker handen så långt bort hon kan. Kommer jag närmare så ger hon sig i väg och skrattar... Tänk att hon blivit 9 månader nu!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

grodanogrisen

Jag heter Veronika och är den som skriver i denna blogg. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo och två döttrar. Nelly är född i mars 2008 och Hanna i maj 2010. Här får ni följa vår vardag.

RSS 2.0