Julmiddag & pepparkakor

I fredags jobbade jag 7-16. Nelly låg i sängen och tittade på TV när jag kom hem. Hon var rödrosig om kinderna och när jag tittade in vid 18-tiden så hade hon somnat! När jag gick och la mig vid kl 22 så bestämde sig Dennis för att åka in till stan och träffa kompisar, så han var ju inte hemma igen förrän vid 4-tiden... Det var i alla fall hans tur att ha sovmorgon.

I lördags sov barnen till kl 8, Nelly hade då sovit i 14 timmar och verkade må lika bra som vanligt igen. Jag och barnen åkte då till IKEA för att äta frukost med Anneli, Sebastian och William. När vi kom hem var det dags för Hanna att sova middag och för oss att storstäda. På kvällen var vi bortbjudna på middag hos Olle, Camilla, Emilia och Julia. Vi åt julmat och barnen fick julklappar. Nelly fick en docka i ett badkar och Hanna fick en mjukishund i en liten resebur. Vi var inte hemma förrän kl 22.

På söndagen var det min tur att ha sovmorgon, men Hanna sov ända till kl 9 så jag kände mig utvilad och gick upp med henne. Nelly vaknade inte förrän kl 10 och Dennis fick ligga kvar ett tag till, han skulle jobba natt. Jag och tjejerna åkte till IKEA för att äta lunch med Louise, Emma och Maja. På eftermiddagen hade vi pepparkaksbakning. Jag hade köpt en färdig deg och färdig kristyr på tub. Två plåtar med pepparkakor blev det, och lite av degen slank in i Hannas mun...

På kvällen åkte Dennis till jobbet. Jag och tjejerna tog en promenad till Allianshallen för att se Julia spela match, en vinst blev det.

Idag har jag jobbat 8-16.30. Jag lämnade kl 7 och hämtade kl 17. Dennis har sovit hela dagen för att orka ytterligare ett nattpass, så han var redan borta när vi kom hem. Väl hemma hämtade vi böcker och filmer och gick till bokbussen för att låna nya.
























Hanna kröp in i lådan som Nellys baddocka legat i.




Nelly hann med att rita några gubbar på rittavlan också.



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

grodanogrisen

Jag heter Veronika och är den som skriver i denna blogg. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo och två döttrar. Nelly är född i mars 2008 och Hanna i maj 2010. Här får ni följa vår vardag.

RSS 2.0