Barnflicka

I söndags hade jag förra veckans enda ledig dag och då fick jag ligga kvar i sängen fram till kl 10! På eftermiddagen åkte hela familjen iväg till fyrishov för bad och vattenrutschkanor.

I måndags tog jag bussen till jobbet och arbetade 7-15. Efter jobbet gick jag en sväng på stan för att därefter möta upp Petra. Vi gick till Dragon Palace för att äta asiatisk buffé. Sedan gick vi på bio och såg Nawals hemlighet. Ett starkt och gripande drama som var Kanadas oscarsbidrag. Jag promenerade hem.

I går fick vi besök halv nio på morgonen. Det var en representant från kommunen och en tjej som ska arbeta som barnvakt hos oss som kom på besök. Tjejen heter Emma och studerar till förskollärare. Hon kommer att vara här en kväll i veckan då både jag och Dennis jobbar. Hon hämtar barnen på förskolan vid kl 17 och stannar fram till mellan 19-21. Hon gav ett bra första intryck och verkar vara en postiv person. Hon ska komma hit för att träna lite och skola in sig några gånger. Sedan tog jag bussen till jobbet för att arbeta extrapass 10.30-19.30. Jag promenerade hem. Nelly har lekt med både Klara och Matilda.

I morse åkte Dennis till Stockholm för att göra sommarens sjunde och sista dygnspass. Jag lämnade tjejerna på förskolan och gick hem för att ringa till olika företag angående praktikplats. Jag har tidigare mailat till stora företag och nu tänkte jag även ringa för att anmäla mitt intresse till de som inte ännu svarat. Än så länge har jag inte fått något napp... Nu har jag skickat iväg ännu fler ansökningar via mail. Jag promenerade sedan till jobbet för att arbeta extra kl 13-16. Därefter blev det buss hem för att hämta barnen. Klara kom hit och lekte på kvällen.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

grodanogrisen

Jag heter Veronika och är den som skriver i denna blogg. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo och två döttrar. Nelly är född i mars 2008 och Hanna i maj 2010. Här får ni följa vår vardag.

RSS 2.0