Passansökan

Idag fick Dennis sovmorgon. Vi tjejer åkte till kyrkan för att sjunga och leka på öppna förskolan. Vi träffade där Louise med lilla Emma och lilla Maja. Henne lärde vi känna då vi var med i samma föräldragrupp för två år sedan. Nu är vi föräldralediga båda två igen.
Efter lunch uträttade vi ärenden. Vi åkte till polishuset för att ansöka om pass till Hanna. Personalen där tyckte även att vi skulle göra nytt pass till Nelly också. Hennes gamla pass är ju fortfarande giltigt, men hon var bara fyra månader då fotot togs. För att vara på den säkra sidan rekommenderade dem ett nytt pass, speciellt eftersom vi ska åka utanför Europa. Om ca en vecka får vi hämta ut de nya passen.
Sedan åkte vi vidare till ICA Maxi för att köpa strumpor för 10 kr per par. Dennis fick tio par och jag fick fem par. Sprang in en sväng på Systembolaget och handlade lite rödvin.
Färden gick sedan till Coop. Där passade vi på att förtidsrösta. Jag lade min röst på Miljöpartiet. Däremot röstade jag blankt i kommun- och landstingsvalet.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

grodanogrisen

Jag heter Veronika och är den som skriver i denna blogg. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo och två döttrar. Nelly är född i mars 2008 och Hanna i maj 2010. Här får ni följa vår vardag.

RSS 2.0