Jobbfest

Igår åkte jag och tjejerna till öppna förskolan i Årstakyrkan, där vi lekte, sjöng och åt mellis. På eftermiddagen åkte hela familjen till Coop och storhandlade. Nelly fick köpa en studsboll, som hon sedan glömde på toaletten där. Hon kom på det innan vi åkte, men då fick vi stå och vänta en stund eftersom det var upptaget på den toaletten. Bollen låg kvar där på golvet, men på vägen ut tappade hon den igen så att den rullade in bakom en glassbox. När hon skulle böja sig in bakom boxen så åkte skjutdörrarna upp och klämde fast hennes huvud mot glassboxen. Stackars tjejen hade inte flytet med sig. Men bollen kom i alla fall med hem...
På kvällen fick jag svira om och sminka mig. Min chef ringde i tisdags och bjöd med mig på jobbfest, trots att jag är föräldraledig. Vi var 17 personer som åt på Magnussons Krog, jag hade aldrig ätit där innan. Vi började med lite bubbel och fortsatte med trerätters middag. Om du vill veta vad jag åt och drack så klicka in på inlägget "Dag 41". Bara min mat gick på ca 400 kr och min dryck på ca 400 kr! En trevlig kväll med arbetskollegor och chefer! Vi brukar bli utbjudna av jobbet 1-2 gånger per år, generöst av dem och kul att lära känna varandra lite bättre. Jag var hemma igen kl 24.
Imorse fick jag sova till 10.30. Jag kände mig bakis när jag vaknade inatt, trots att jag inte druckit mycket alls. Det var ju länge sedan jag var på fest och har inte druckit så mycket alkohol det senaste året. Så det gäller att ta det lite lugnt när man är ut på party.
Dennis vilade en stund efter att jag gått upp. När vi alla vaknat var det dags för storstädning! Så nu är det lite renare än vanligt här hemma. Dennis och Nelly blev också renare efter ett varmt bad. Det var verkligen ruggigt kallt ute idag. Jag såg i dagens tidning att solen gick upp kl 6.41 idag och ner kl 18.41. Så från och med imorgon kommer dagen att vara kortare än natten. Tur att vi har en solresa att se fram emot senare i höst.
Barnen sover och Dennis har nu tagit bussen hem till en kompis. Får väl se när han kommer hem igen...


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

grodanogrisen

Jag heter Veronika och är den som skriver i denna blogg. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo och två döttrar. Nelly är född i mars 2008 och Hanna i maj 2010. Här får ni följa vår vardag.

RSS 2.0