Eftermiddagslek

Denna natt var helt OK. Hanna vaknade till några gånger vid tvåtiden, men somnade sedan om. När klockan var halv sex åt hon sitt första mål mat och sov sedan till 7.40. När vi klev upp satt Nelly i soffan och åt yoghurt och tittade på Pippi Långstrump på rymmen. Dennis hade åkt till jobbet 10 minuter innan.
När vi skulle gå till förskolan tog jag fram sittdelen till vagnen. Den senaste veckan har Hanna INTE velat ligga ner i liggdelen. Hon har börjat skrika direkt när jag lagt ner henne. När hon nu fick halvsitta istället så såg hon nöjdare ut. När vi lämnat Nelly på förskolan gick jag och Hanna hem och sov en timme till. Efter middagsluren fortsatte jag med papperssorteringen i garderoben.
Efter förskolan fick vi sällskap hem av grannen Ellen. Hon hade mig sig dottern Klara, som är tre månader äldre än Nelly. Hennes lilla Irma, som är tre månader yngre än Hanna, fick stanna hemma med sin pappa. Vi åt mellis och lekte.
På kvällen åkte Dennis till thaiboxningsträningen. Vi tjejer åt mat och myste i soffan.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

grodanogrisen

Jag heter Veronika och är den som skriver i denna blogg. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo och två döttrar. Nelly är född i mars 2008 och Hanna i maj 2010. Här får ni följa vår vardag.

RSS 2.0