Dag 41 + vägning

Fredagen var en lång dag. Började med att gå upp tidigt och avslutade med att vara ute sent. Jag hann inte redovisa maten - och vägningen - igår. Jag hade gått ner 0,4 kg senaste 9 dagarna, och den totala minskningen är nu 4 kg (på sex veckor).
Igår var jag ute på restaurang med mitt jobb. Vi skulle inte äta förrän kl 20, så därför åt jag lite mat redan innan jag åkte in till stan. Väl där åt vi trerätters middag med alkoholhaltiga drycker till.
Förrätt: Ljumna höstbetor med fransk getost, serranoskinka, pinjenötter och tryffelhonung. Det var riktigt mumsigt! Det såg inte ut att vara så mycket getost, vilket passade mig bra ur pointssynpunkt.
Varmrätt: Linguini (pasta) med grillade skaldjur (räkor, blåmusslor, pilgrimsmussla, gambas). Det var inte någon sås till, utan istället lite olivolja och en massa grönt "gräs". Vet inte riktigt var det var för grönt, tyckte det smakade lite asiatiskt, kan ha varit citrongräs. Det var gott, men jag blev lite trött på smaken efter ett tag och åt inte upp hela portionen.
Efterrätt: Tarte tatin på äpplen, kanel, kardemumma och vaniljmousse. Väldigt gott, speciellt moussen.
Jag har inte en aning om hur jag ska räkna middagens points, så jag får gissa mig fram.
Frukost 7 p: 2 rutbröd, 2 ägg, kaviar
Mellanmål 6 p: En halv frökuse, ost, smörgåsrån, bregott
Lunch 10 p: Spagetti, köttbullar, ketchup
Mellanmål 5 p: Tärnad potatis, grillad kyckling utan skinn, bbq-sås
Middag 27 p: Se menyn ovan.
Middagsdryck 15 p: 2 glas rött vin, 1 glas vitt vin, lite mousserande vin och lite bailey's.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

grodanogrisen

Jag heter Veronika och är den som skriver i denna blogg. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo och två döttrar. Nelly är född i mars 2008 och Hanna i maj 2010. Här får ni följa vår vardag.

RSS 2.0