Dag 28 + mätning

Dag 1 tog jag fram måttbandet och mätte mig på olika kroppsdelar. Nu, fyra veckor senare, är resultatet:
Mage -3 cm
Höft -3 cm
Lår -2 cm
Överarm -1 cm
Hals -1 cm

Idag fick jag sovmorgon och klev inte upp förrän kl 11. Då var det snart dags för lunch, därför blev det ingen frukost. Idag åt jag rester till lunch.

Till middag gjorde vi cannelloni för första gången. Det är pastarullar som man fyller med olika ingredienser. Vi fyllde våra med spenat och ricottaost. Sedan hade vi Keldas ostsås, som jag kryddat med muskotnöt och soltorkade tomater, ovanpå dem. Jag köpte färdiga cannellonirullar, som man skulle koka några minuter innan man fyllde dem. Jag kanske kokade dem lite för länge för det blev svårt att fylla dem när de var lite mjuka och sladdriga. Man kan även köpa lasagneplattor som man kokar och sedan rullar ihop tillsammans med fyllningen, det kanske är enklare. Att använda färska lasagenplattor kanske är det allra enklaste.

Jag har idag varit på barnkalas, och naturligtvis fanns det fika till oss vuxna också. Jag har även köpt mig en påse lösviktsgodis. Det var ett tag sen sist, men idag kunde jag inte hålla mig.

Lunch 13 p: Fylld kycklingfilé, sallad, italiensk dressing, filmjölksbröd, räkgryta

Mellanmål 14 p: Liten tårtbit, muffins, giffel, ballerinakaka

Middag 9 p: 3 cannelloni med spenat, ricotta och ostsås

Mellanmål 12 p: Godis










Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

grodanogrisen

Jag heter Veronika och är den som skriver i denna blogg. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo och två döttrar. Nelly är född i mars 2008 och Hanna i maj 2010. Här får ni följa vår vardag.

RSS 2.0