Citytur

Jag och Hanna tog en promenad till stan för att träffa Anneli och lilla William. Vi åt sallad på Unico och gick sedan i affärer. Jag shoppade 2 st fotoalbum, vällingflaska, liten tom sprayflaska (till handsprit på flyget), present till 3-årskalas och 3 par strumpor till Nelly (Hello Kitty). Jag försöker köpa så många likadana strumpor som möjligt för att det ska bli lättare att sortera tvätten. I morgon ska jag kolla efter nya strumpor till mig och Dennis också.
Jag gick förbi banken och satte in Nellys pengar. Vi tömde hennes sparbössor igår, så jag hade med mig en påse med både sedlar och mynt. 951 kronor blev det! Hon har haft fyra sparbössor, men från och med nu får hon dela med sig av dem till sin lillasyster.
Dennis och Nelly åkte efter förskolan hem till en arbetskollega och lekte med lilla Melker och lilla Tyra.
Jag var till grannen på kvällen på ljusparty. Det blev en ljusstake och ljus med två olika dofter (tranbärsdröm och pepparkaka).


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

grodanogrisen

Jag heter Veronika och är den som skriver i denna blogg. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo och två döttrar. Nelly är född i mars 2008 och Hanna i maj 2010. Här får ni följa vår vardag.

RSS 2.0