BVC

Dålig natt igen! Hanna vaknade ofta, och kl 6 ville hon inte sova mer för denna natt...
Idag var det dags för 4,5-månaderskontroll. Resultatet blev 67 cm och 6 620 gram. Det är längre än medel, medan vikten låg ganska nära medelkurvan. Nelly hade ingen kontroll vid denna ålder, det var då mitt i sommaren och semestrar, så denna gång blir det ingen jämförelse.
Efter BVC-besöket åkte jag och Hanna in till stan och hälsade på hos mitt jobb. Hanna var då mycket gladare än på natten. Hon skrattade och skrattade åt alla som hälsade och höll i henne. Jag köpte ett "klubbkort" av en arbetskollega, vars barn spelar i ett innebandylag som säljer dessa. Det är ett häfte med rabatter på flertalet restauranger, köp 2 betala för 1 är det på de flesta. Det finns även rabatter på t ex massage, skönhetssalonger och några klädbutiker. Jag såg till att utnyttja rabatten direkt när jag köpte sushi till lunch, så nu har jag en portion kvar i kylskåpet. Arbetskollegans barn säljer även jultidningar, så jag beställde en familjekalender (en almanacka där varje familjemedlem har en egen kolumn att skriva sina händelser i).
På eftermiddagen var vi ute i lekparken en stund. Nelly följde med en granntjej hem till henne och lekte. Då passade jag på att gå hem och laga mat istället.
Nu på kvällen har Dennis bytt sina cykeldäck, då de gamla var väldigt slitna. Får se om han kommer ut på cykelturer nu... Han köpte dessutom en cykelhjälm till sig själv, så nu måste ju även jag inhandla en till mig. Det var dock länge sedan jag använde min cykel...


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

grodanogrisen

Jag heter Veronika och är den som skriver i denna blogg. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo och två döttrar. Nelly är född i mars 2008 och Hanna i maj 2010. Här får ni följa vår vardag.

RSS 2.0