Tågutflykt

Idag hämtade jag Nelly lite tidigare från förskolan. Hon och jag tog bussen till tågstationen och sedan vidare med tåget till Stockholm. Där träffade vi Marie och åt tillsammans lunch på Nooshi i Kulturhuset. Det var sushi- och thaibuffé. Nelly hade ätit lunch på förskolan, så nu åt hon mest räkchips. Hon fastnade för dem och sprang iväg för att hämta nya hela tiden. Efter maten gick vi in till Gallerian och köpte italiensk glass på Montis. Sedan var vi mycket mätta. Det blev en kort shoppingtur där det inhandlade tunna tumvantar till Nelly. Hon fick även köpa snoddar och spännen med Hello Kitty på. Skönt att bara ha Nelly med sig och få ge henne all uppmärksamhet en stund.
Vi tåg tåget tillbaka och gick vidare hem till Olle, Camilla, Emilia och Julia, där vi mötte upp Dennis och Hanna. Vi blev bjudna på middag med varmrätt och efterrätt. Kl 21 åkte vi hem med två trötta barn som somnade i bilen.
Medan vi var på utflykt har Dennis och Hanna idag servat bilen.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

grodanogrisen

Jag heter Veronika och är den som skriver i denna blogg. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo och två döttrar. Nelly är född i mars 2008 och Hanna i maj 2010. Här får ni följa vår vardag.

RSS 2.0