Familjelek

Dennis hade jobbat natt så jag tog tjejerna med mig till Friskis & Svettis på deras familjelek på förmiddagen. Första halvtimmen är som ett gympapass, anpassat för barn i åldern 2-6 år. Andra halvtimmen är det fri lek med de redskap som finns att tillgå. I halvtid fick barnen ett glas saft. Nelly ville inte riktigt vara med och göra rörelserna. Det var ju första gången vi var där så jag hade väntat mig det. Det blir nog bättre när hon känner igen sig. Hanna hade precis vaknat och låg på en filt bredvid så jag kunde inte hjälpa Nelly hela tiden heller. Desto roligare var det andra delen av passet. Det fanns "halva bollar" som de lagt upp bredvid varandra. De kunde barnen hoppa på från den ena och vidare till nästa.
På eftermiddagen var jag bjuden på smyckeparty hos grannen. Denna gång beställde jag halsband och armbandsberlocker i silver. Jag brukar annars använda mest guldsmycken, så nu kan jag variera lite mer. När jag kom hem så bakade jag och Nelly tillsammans, en äppelkaka av farmor Monas äpplen.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

grodanogrisen

Jag heter Veronika och är den som skriver i denna blogg. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo och två döttrar. Nelly är född i mars 2008 och Hanna i maj 2010. Här får ni följa vår vardag.

RSS 2.0