Dag 76

Hade tänkt väga mig idag, men tiden försvann. Min känsla är att jag har stått ganska still denna vecka, kanske en liten, liten nedgång.
Till lunch gjorde vi omelett med kryddiga korvar (chorizo från Scan må gott), gurka, lök och tomat. Till middag blev det tacos och vin. Det är egentligen inte så onyttigt, men väldigt lätt att överäta, jag borde ha hoppat över nachoschipsen och hållit mig till enbart tortilla istället...
Dennis och Nelly bakade Hottentottar, som består av puffat ris, sirap, socker, margarin och kakao. De är helt ok pointsmässigt (1 p per styck) om man inte smetar på smält blockchoklad på dem...(då blev det istället 2,5 p). Vi hade fromage kvar från igår som vi hade till fredagsmys i soffan. Jag borde egentligen ha behövt spara på veckobonusen tills imorgon när jag ska på fest... Men det blev i alla fall en liten promenad idag med.
På City Gross köpte jag idag en ananasskärare! Den var ganska cool. Man tar bort bladen och trycker i skäraren i ananasen. Sedan vrider man den så att den snurrar ner i hela ananasen. När man nått botten så drar man ut skäraren och innehållet följer med (innehållet blir som en spiral). Kvar blir skalet och stocken inuti.
Frukost 5 p: Filmjölksbröd, leverpastej mini, inlagd gurka
Mellanmål 3 p: 3 smörgåsrån, 1 tsk bregott, 1 ostskiva
Lunch 9 p: Omelett på 4 ägg och 1,5 msk mellanmjölk, 1 chorizo (9%)
Middag 17 p: 2 tortilla, 20 g nachos, 70 g nötfärs, 6 msk tacosås, 3 msk turkisk yoghurt, 2 msk guacamole, lite majs, 1 dl rött vin
Mellanmål 8 p: Hottentott, choklad- och citronfromage, 2 chokladfingers, 1 maräng
Motion -3 p: Promenad 35 min


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

grodanogrisen

Jag heter Veronika och är den som skriver i denna blogg. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo och två döttrar. Nelly är född i mars 2008 och Hanna i maj 2010. Här får ni följa vår vardag.

RSS 2.0