Dag 73

Jag åt rester till lunch. Till middag gjorde vi en vegetarisk pastasås. Den bestod av röd lök, vitlök, zuccini, fetaost, krossade tomater, creme fraiche och oregano. Jättegod! Och den går att göra nyttigare om man väljer magrare fetaost och creme fraiche. Oliver kan man lägga i om man vill lägga points på det.
Frukost 7 p: Filmjölksbröd, ägg, kaviar
Lunch 10 p: Ris, kycklingkorv, grädde (4%)
Mellanmål 6 p: Tunnbröd med banan och salladskrydda, fruktsallad med 1 dl marsansås (4%9
Middag 12 p: 150 g spagetti, 50 g fetaost, 3 msk creme fraiche (15%)


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

grodanogrisen

Jag heter Veronika och är den som skriver i denna blogg. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo och två döttrar. Nelly är född i mars 2008 och Hanna i maj 2010. Här får ni följa vår vardag.

RSS 2.0