Dag 68 + vägning

Vägde mig idag eftersom Dennis jobbar hela dagen imorgon. Resultatet blev -0,7 kg. Jag gick alltså ner förra veckans uppgång (0,2 kg) och ytterligare 0,5 kg. Totala minskningen är nu -5,9 kg (på 10 veckor).
Jag har nu nått mitt första delmål! Det första målet jag satte upp var att gå ner alla de kg som jag gick upp under senaste graviditeten. Jag väger nu mindre än när jag blev gravid med Hanna. Nästa mål är att gå ner ytterligare 5 kg. Min tanke var först att jag skulle klara det före nyår, men eftersom jag ska på utlandssemester snart så får jag nog skjuta upp det målet till slutet av januari istället.
För två veckor sedan hade jag gått ner 5% av min kroppsvikt! Som belöning för det fick jag idag ett måttband av viktväktarna.
Nu är det slutammat! Inatt har jag antagligen ammat för sista gången. Därmed försvinner mina amningspoints. Dessutom minskade min dagliga pointsbudget idag på grund av att jag gått ner i vikt! Numera är det 30 points per dag som gäller, plus en veckobonus på 49 points. Hjälp, hur ska jag klara det?! Inget mer lyxande alltså. Blev dock bjuden på marängtårta idag på kalas...
Till lunch stekte jag en kycklingburgare (12%) fett. Till middag gjorde vi lax i ugn och fisksås från Blå Band.
Frukost 7 p: Filmjölksbröd, ägg, kaviar
Lunch 12 p: 100 g kycklingburgare, hamburgerbröd, 2 msk amerikansk dressing, 2 msk barbequesås
Mellanmål 6 p: Liten bit marängtårta, 13 g kexchoklad
Middag 10 p: 160 g potatis, 100 g lax, 0,75 dl fisksås


Kommentarer
Karin

Hej! Jag tror att du kommer att klara det superbra utan lyx. Det gäller bara att komma över sockersuget. Det är jobbigt ett tag med går över. Jag har också gått ner nästan 6 kilo. Det känns kul när det ger resultat. Vi ses snart! /Karin

2010-10-22 @ 09:33:28


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

grodanogrisen

Jag heter Veronika och är den som skriver i denna blogg. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo och två döttrar. Nelly är född i mars 2008 och Hanna i maj 2010. Här får ni följa vår vardag.

RSS 2.0