Dag 63
Idag fick jag sovmorgon och gick direkt till spisen för att göra lunch. Därför blev det ingen frukost idag. Till lunch gjorde jag pasta med kassler i Keldas ostsås.

Till middag gjorde vi lövbiff fyllda med fetaost och soltorkade tomater som fick puttra i en sås av rödvin och syltlök. Som tillbehör provade vi en ny påse med "ugnspotatis" från Felix, innehållandes potatis, aubergine, körsbärstomat, lök, morot, paprika, olja, rosmarin och svartpeppar.
På kvällen har jag nu ätit brieost light, oliver med chili och druckit rött vin. Idag köpte jag en 500-grams påse med sugar snaps på Coop för endast 25 kr, perfekt som snacks! Jag promenerade till och från innebandyhallen.
Lunch 13 p: 150 g pasta, 100 g kassler, 100 g Kelda ostsås, 2 msk grädde (4%), 2 msk ketchup
Middag 13 p: 100 g lövbiff, 25 g fetaost, soltorkade tomater, 300 g "ugnspotatis", 2 msk rött vin, 2 tsk margarin
Mellanmål 10 p: 1 dl rött vin, 100 g brie light, 5 oliver med chili
Motion -1 p: 15 min promenad





Kommentarer
Trackback