Dag 97
Ja, detta förra inlägget gällde naturligtvis gårdagen.
Idag har vi varit på öppna förskolan och ätit mellanmål. Till lunch blev det rester. På kvällen gjorde jag egna färsbiffar med rökig smak. Till det serverades klyftpotatis, stekt vitkål, sallad och barbequesås. En ganska bra matdag, men tyvärr spårade det ur lite nu på fredagsmyset. Har blivit både skumtomtar och toblerone. Till imorgon har jag köpt chips och dip. Man skulle nästan kunna tro att semestern har börjat...
Frukost 6 p: 2 skivor knäckebröd, ägg, kaviar
Mellanmål 4 p: Grovt bröd, 2 smörgåsrån, 1 tsk bregott, 1 ostskiva
Lunch 11 p: 120 g pasta, 100 g fläskfilé, 2 msk barbequesås, 1 msk rydbergs bearnaise, 2 tsk italiensk dressing
Middag 11 p: 120 g potatis, 100 g nötfärs, 1 tsk olja, 2 tsk margarin, 2 msk barbequesås, 2 tsk italiensk dressing
Mellanmål 12 p: 33 g juleskum, 60 g toblerone

Idag har vi varit på öppna förskolan och ätit mellanmål. Till lunch blev det rester. På kvällen gjorde jag egna färsbiffar med rökig smak. Till det serverades klyftpotatis, stekt vitkål, sallad och barbequesås. En ganska bra matdag, men tyvärr spårade det ur lite nu på fredagsmyset. Har blivit både skumtomtar och toblerone. Till imorgon har jag köpt chips och dip. Man skulle nästan kunna tro att semestern har börjat...
Frukost 6 p: 2 skivor knäckebröd, ägg, kaviar
Mellanmål 4 p: Grovt bröd, 2 smörgåsrån, 1 tsk bregott, 1 ostskiva
Lunch 11 p: 120 g pasta, 100 g fläskfilé, 2 msk barbequesås, 1 msk rydbergs bearnaise, 2 tsk italiensk dressing
Middag 11 p: 120 g potatis, 100 g nötfärs, 1 tsk olja, 2 tsk margarin, 2 msk barbequesås, 2 tsk italiensk dressing
Mellanmål 12 p: 33 g juleskum, 60 g toblerone


Kommentarer
Trackback