Dag 95

Idag blev det asiatisk lunchbuffé (igen). De senaste gångerna har jag lyckats undvika efterrätten, men denna gång fanns det friterad banan...
Till middag värmde jag Keldas spicy thai soppa. Starkt, värmande och gott.
Frukost 5 p: En halv skiva skogaholmslimpa, messmör, ägg, kaviar
Lunch 19 p: Ris, nudlar, sötsur sås, 1 friterad räka, 1 minivårrulle, 7 bitar sushi, friterad banan, glass
Mellanmål 4 p: 2 finn crisp, hottentott
Middag 10 p: 330 g Kelda thai soppa, skogaholmslimpa, 1,5 ostskiva


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

grodanogrisen

Jag heter Veronika och är den som skriver i denna blogg. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo och två döttrar. Nelly är född i mars 2008 och Hanna i maj 2010. Här får ni följa vår vardag.

RSS 2.0