Dag 86

Ajaj, även idag köpte vi hämtmat. Hade en kupong på sibylla, köp 2 betala för 1. Hamburgaren åt jag, men endast lite av stripsen (och lightläsk förstås).
Till middag gjorde vi chicken tandoori gratängen vi blev bjudna på Pertys fest. Eller ja, jag hade bara sett receptet som hastigast så det kanske inte blev helt likt, men mycket gott!
Skär 500-600 g kycklingfile och 10 champinjoner i bitar. Stek dem. Tillsätt 2 vitlöksklyftor och 5 tsk tandoori curry paste (glasburk från Sharwood´s). Tillsätt 4 dl creme fraiche och en burk kokosmjölk. Låt koka ihop några minuter. Varva grytan med 8-10 tortillabröd i en form (börja och sluta med gryta). Strö över riven ost och sätt in i ugn 15 min, 200 grader.
På smyckeparty blev vi bjudna på fika, det fanns både daimtårta och rulltårta. Daimtårtan kunde jag hålla mig ifrån, för det åt jag ju förra veckan.
Idag blev det två promenader med vagnen!
Frukost 3 p: Ägg, kaviar
Lunch 16 p: Big Star, lite strips
Middag 16 p: 2 tortilla bröd, 125 g kycklingfilé, 6 msk kokosmjölk light, 6 msk creme fraiche (15%), 25 g riven ost (10%)
Mellanmål 4 p: Rulltårta, 1 dl ciderdryck smultron
Motion -6 p: Promenad 70 min


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

grodanogrisen

Jag heter Veronika och är den som skriver i denna blogg. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo och två döttrar. Nelly är född i mars 2008 och Hanna i maj 2010. Här får ni följa vår vardag.

RSS 2.0