Dag 85
Till lunch gjorde vi den vegetariska pastasåssen med zuccini, röd lök, vitlök, creme fraiche (5%), krossade tomater, fetaost och oregano.
På kvällen var vi på restaurang Biztron för att äta grillbuffé. Det fanns biff, lamm, fläsk, kyckling och salsicca. Som tillbehör fanns bl a guacamole, aioli, tzatziki, tomat/löksallad, färskost, coleslaw, ratatouille och vitlökssky. Jag avstod från brödet och klyftpotatisen, men tog några nachochips. Nu är min veckobonus slut...(jag får ny på torsdagar).
Jag promenerade med syskonvagnen till och från en lekpark idag. På kvällen var jag så mätt så jag körde lite wii. Det blev bl a step, cykling, rockring, backhoppning.
Frukost 5 p: En halv frökuse, ägg, majonnäs lätt
Lunch 12 p: 180 g spagetti, 3 msk creme fraiche (5%), 50 g fetaost
Middag 27 p: Grillbuffé, ett glas rött vin
Jag tog ytterligare en och en halv portion efter denna.
På kvällen var vi på restaurang Biztron för att äta grillbuffé. Det fanns biff, lamm, fläsk, kyckling och salsicca. Som tillbehör fanns bl a guacamole, aioli, tzatziki, tomat/löksallad, färskost, coleslaw, ratatouille och vitlökssky. Jag avstod från brödet och klyftpotatisen, men tog några nachochips. Nu är min veckobonus slut...(jag får ny på torsdagar).
Jag promenerade med syskonvagnen till och från en lekpark idag. På kvällen var jag så mätt så jag körde lite wii. Det blev bl a step, cykling, rockring, backhoppning.
Frukost 5 p: En halv frökuse, ägg, majonnäs lätt
Lunch 12 p: 180 g spagetti, 3 msk creme fraiche (5%), 50 g fetaost
Middag 27 p: Grillbuffé, ett glas rött vin
Jag tog ytterligare en och en halv portion efter denna.
Kommentarer
Trackback