Citytur

Idag höll jag på att försova mig. Hanna sov ganska bra fram till kl 5. Efter nattens andra flaska sov hon halvbra fram till kl 6. Hon låg sedan och gnällde i 45 minuter innan jag gav upp och värmde ytterligare en flaska till henne. Efter att hon ätit den somnade hon om. Jag vaknade av väckarklockan kl 8, men stängde av den och sov vidare. Kl 8.15 kom Nelly in och väckte mig! Dennis hade gått upp med henne 7.45 och satt på en film innan han gick och la sig igen (han ska jobba natt). Så hon satt snällt och tittade på TV och åt yoghurt innan hon tyckte det var dags för mamma att vakna...

Efter lämning på förskolan tog jag och Hanna en promenad till stan. Efter gårdagens snöfall var det halvbra plogat på cykelvägarna. De hade lyckats ploga två smala avsnitt på cykelvägen så två av hjulen kunde rulla på asfalt och två av hjulen fick rulla i snö. Och varje gång jag skulle korsa en väg fick jag först försöka dra vagnen över en liten snövall vid trottoarkanten. Träning blev det för mig! Dessutom åkte det framför mig en man i elrullstol. Han körde fast lite då och då, så jag fick hjälpa honom att komma loss ur snön. Lite närmare stan blev det i alla fall bättre. Mina promenadskor har i alla fall gore-tex, vilket är bra i slasket som blir där bilarna kör.

Vi lunchade på Dragon Palace med Petra och hennes Inez. Sedan tog vi en liten shoppingtur. Det blev inhandlat en reseadapter från Clas Ohlson. På apoteket köpte jag tabletter åt mig och Dennis som vi ska ta innan vi åker utomlands för att minska risken för turistdiarré. Jag köpte även tabletter som ska tas om det ändå blir så att vi får turistdiarré... Ett nytt batteri till barnens febertermometer, läppbalsam (både med och utan solskydd) och en tom flaska att fylla med handsprit blev det också. Vi åkte buss hem från stan.

Nu har jag precis suttit och sparat över det som jag skriver här på bloggen till ett worddokument. Tänkte jag skulle skriva ut det och spara som en dagbok. Ja har inte sparat bilderna (de har jag i fotoalbum) och inte heller mina matrapporter. Ändå har jag fått ihop 35 sidor text!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

grodanogrisen

Jag heter Veronika och är den som skriver i denna blogg. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo och två döttrar. Nelly är född i mars 2008 och Hanna i maj 2010. Här får ni följa vår vardag.

RSS 2.0