Avestabesök

I morse kom Dennis hem från jobbet och kunde lämna Nelly på förskolan. Jag och Hanna tog bussen in till stan för att möta min mamma och mormor. Tillsammans med dem åt vi lunch på Dragon Palace. Medan jag hämtade Nelly så uträttade de en del shoppingärenden. Vi åt sedan mellanmål, fikade och lekte lite i Nellys rum innan de åkte hemåt.
Under tiden hann Dennis med att luncha med en kompis. Han åkte sedan vidare till Eriksberg för att få massage i 50 minuter. Den behandlingen, tillsammans med en teckning, fick han i fars dag-present av Nelly och Hanna i söndags. Nu har han åkt vidare in till stan för att roa sig tillsammans med arbetskollegor.
När jag hämtade Nelly på förskolan så fick jag med luciasångerna hem. Dem kan vi öva på medan vi är utomlands, vi kommer ju hem en vecka innan luciafirandet.
Nu på kvällen så somnade Nelly i soffan kl 18! Det var helt omöjligt att väcka henne, jag provade till och med att sätta en bulle i handen på henne... Jaja, vi får väl se hur länge hon sover i morgon bitti.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

grodanogrisen

Jag heter Veronika och är den som skriver i denna blogg. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo och två döttrar. Nelly är född i mars 2008 och Hanna i maj 2010. Här får ni följa vår vardag.

RSS 2.0