Applåder

Hanna har börjat vinka och klappa händerna (eller försöker i alla fall)! Det har hänt alldeles för många gånger de senaste dagarna för att det ska vara en slump.

Igår fick jag sovmorgon och det behövdes. Jag tog även två promenader med Hanna, det behövdes också (efter alldeles för onyttig mat). Vädret var härligt igår. Till skillnad från idag! Det snöar och snöar och snöar. Hmm, undrar om vi tar oss till Hedemora på fredag, för att där byta till vinterdäck... Dennis hade tagit vespan till jobbet imorse och kunde inte köra så snabbt hem nu på kvällen...

Igår ringde jag till Apollo. När jag gjorde vår utlandsbokning så fick jag en mailbekräftelse där det stod att vi skulle få biljetterna via mail 2-4 veckor innan avresa. Igår var det 13 dagar kvar och inga biljetter hade kommit! Tjejen jag pratade med sa att de skickats för ca två veckor sedan, men att hon skulle omedelbart skicka dem igen. Så en minut senare fanns dem på min mail för utskrift! Nu börjar nedräkningen, 12 dagar kvar till solen! Och 4 dagar kvar till tjejkväll!

Igår kväll var jag på smyckeparty hos en granne och inhandlade saker både till mig själv och till julklappar. Skönt att ha några avklarade innan vi åker.

Idag har jag sorterat in alla nya fotografier i album. Jag  var även ut till förrådet en stund, och insåg att vi har alldeles för mycket skräp. Borde verkligen gå igenom allt... någon annan dag...

Nelly hade granntjejen Emilia på besök idag. Vi höll oss inomhus och lekte.







Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

grodanogrisen

Jag heter Veronika och är den som skriver i denna blogg. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo och två döttrar. Nelly är född i mars 2008 och Hanna i maj 2010. Här får ni följa vår vardag.

RSS 2.0