Boktryckarparkens dag

Idag sov Nelly till 8.45! Och Hanna sov till 9.15 (dock med två matpauser under natten)!

Idag var det gårdsfest här i kvarteret. Jag har varit med och anordnat den och gjort en tipspromenad. Det fanns även ponnyridning, loppis, fika, ambulans och fyrhjuling. Tyvärr hade vi inte vädret på vår sida. I och för sig så slapp vi regn, men det blåste fruktansvärt mycket. Farmor och farfar var här och tog hand om Nelly så att jag kunde hjälpa till vid tipspromenaden. Hanna låg i vagnen och sov hela tiden. Eftersom det var så ruggigt och kallt ute så blev det tyvärr inga foton tagna.

Grillningen hoppade vi över. Istället gick vi in och stekte korven. Med oss var även Sanna, Love och Ella. Vi passade på att fira Love som fyllde 4 år samma dag som Hanna föddes. När de åkt hem så gick vi till grannen och lekte en stund. När godis- och chipsskålarna kom fram så blev Nelly fast vid dem. Trots det somnade hon på en gång när vi kom hem.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

grodanogrisen

Jag heter Veronika och är den som skriver i denna blogg. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo och två döttrar. Nelly är född i mars 2008 och Hanna i maj 2010. Här får ni följa vår vardag.

RSS 2.0