Tzatziki

Igår träffade jag och Hanna en internetkompis på stan. Lilla Henry är född tre dagar efter Hanna. Jag och Henrys mamma åt god mat; sushi och kinabuffé. De små liven fick nöja sig med mjölk.
Idag fick jag besök av Nina från Avesta. Jag och Hanna tog sällskap med henne på stan. Till lunch blev det en veggorulle på Panini (tunnbröd med bl al rivna morötter, sallad, potatis och dressing). Till middag blev det smårätter på Tzatziki. Vi beställde in stekt fetaost med soltorkad tomat och rödlök, smördegspaj med oliv- och oströra, filodegrullar med salami, smördegsinbakade räkor med tzatziki samt aubergineröra med bröd. Under tiden var Dennis och Nelly på Fyrishov för bad och lek.
Min plan var att jag skulle skriva in mig på Viktväktarna idag. Men vi sov lite för länge så jag missade det mötet idag (hade svårt att somna om inatt när jag blev väckt av både Nelly, Hanna och telefonen). Får sikta in mig på nästa vecka istället. Dennis måste vara ledig, man får inte ta med barnvagnar. Fram tills dess ska jag äta 3 mål mat per dag och mycket frukt. Ska inte hålla på att köpa hem godsaker och småäta. Igår köpte jag förresten 10 kg vattenmelon, så det sitter jag och mumsar just nu!


Kommentarer
carro

ååå gu såå gott!!!!!



nelly bara växer o växer.saknar dig jätte mycket här borta..



hoppas ni har det bra!kram

2010-08-09 @ 22:27:19


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

grodanogrisen

Jag heter Veronika och är den som skriver i denna blogg. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo och två döttrar. Nelly är född i mars 2008 och Hanna i maj 2010. Här får ni följa vår vardag.

RSS 2.0