Stadsskogens dag

Idag tog vi en tur till stadsskogen. Jag visste knappt att det fanns en skog mitt i staden. Jo, det visste jag, men jag hade aldrig varit där. Vi gick en tur förbi försäljare, ponnyridning och brandkåren. Nelly fick köpa lite kolor och saft, och så fick hon en ballong.

Denna helg har annars varit ganska tråkig. Dennis har jobbat natt, så vi tjejer har fått roa oss själva. Jag har inte haft ork och lust att bygga kojor och busa hela tiden. Så det har blivit en och annan DVD-film, medan vi har väntat på att Dennis ska vakna. När han sedan har åkt till jobbet har jag lagt barnen och sedan varit utmattad i soffan. På nätterna har Nelly kommit in till mig, och ska ligga så nära mig som möjligt. Och inte kan de vakna samtidigt heller, barnen... Nu ska Dennis jobba de kommande tre dagarna också. Jag önskar jag kunde fått välja vilka dagar Nelly ska gå på förskolan. Ibland hade det passat bättre med måndag och fredag istället.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

grodanogrisen

Jag heter Veronika och är den som skriver i denna blogg. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo och två döttrar. Nelly är född i mars 2008 och Hanna i maj 2010. Här får ni följa vår vardag.

RSS 2.0